Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Wellness, termálna voda, zdravotné procedúry, bohatý program… Užite si leto za menej

Leto je v plnom prúde a sieť hotelov SOREA pripravila pre prázdninujúcich aj dovolenkárov množstvo atraktívnych aktivít pre malých aj veľkých. Klienti sa do hotelov SOREA opakovane vracajú. Láka ich krása prírody, ktorá hotely SOREA obklopuje. Okrem toho oceňujú wellness, športové vyžitie, atrakcie pre deti, bohatý program, kvalitné služby a ochotný personál.
Pre rodičov je výber ideálneho miesta na prázdniny so svojimi ratolesťami často výzvou. Objavte dovolenkový raj v hoteloch SOREA, ktoré ponúkajú pobyty plné zábavy, dobrodružstva a oddychu. Každý člen rodiny sa bude cítiť ako doma a zároveň zažije niečo nové a vzrušujúce. Od detských kútikov a animačných programov až po wellness a relaxačné zóny pre rodičov. Navyše, v tomto roku vďaka exkluzívnym bonusom a zľavám v hoteloch SOREA je teraz dovolenka na Slovensku dostupnejšia než kedykoľvek predtým.

RODINNÉ POBYTY S ANIMÁCIAMI

Hotel SOREA HUTNÍK pre vás pripravil Leto na horách, na ktoré sa nezabúda. Za prijateľné ceny môžete využiť voľný vstup do bazéna. Vaše deti sa môžu vyšantiť v detskom rozprávkovom kútiku. Navyše,každý utorok a sobotu ich čakajú atraktívne animácie a každý štvrtok animácie s divadelným predstaveniami: Pirátske nalodenie, Vodník Člupko, O Rybárovi a zlatej rybke,Sponge Bob a jeho podmorský svet.

Wellness prázdniny zdarma so starými rodičmi zažijete len v sieti hotelov SOREA! Hotel SOREA SNP, ktorý sa nachádza v krásnom regióne Liptov, ponúka špeciálny prázdninový bonus. Starí rodičia prázdninujúci so svojimi vnúčatami, dostanú 100 % zľavu na jedno vnúča vo veku do 8 rokov. Navyše, tento hotel ponúka množstvo zážitkov za zvýhodnené ceny. 

WELLNESS A RELAX POBYTY V TATRÁCH

Sieť hotelov SOREA je už desaťročiaobľúbená práve tým, že ponúka atraktívne wellness a relax pobyty. Napríklad, hotel SOREA TITRIS klienti opakovane navštevujú nie len kvôli krásnej prírode Vysokých Tatier, ale aj kvôli vodnému a saunovému svetu AQUA Relax. Navyše, pre menších návštevníkov tu čakajú animácie a mini diskotéka, detské ihrisko Titrisland s hojdačkami, lezeckou stenou, trampolínou, náučnými tabuľami zvieratiek a pod. Mimo turistiky sa môžete sa športovo vyžiť aj na viacúčelovom ihrisku, kde si môžete zahrať tenis, volejbal, nohejbal či badminton s možnosťou zapožičania športových potrieb. V prípade zlého počasia viete okrem saunového sveta zrelaxovať so svojimi deťmi v detskom kútiku, v ktorom sa nachádza domček, plyšové hračky, penové skladačky, šmýkľavka, žinienka, tabuľa, autíčka, odrážadlo či hopsadlo. Ak máte radi spoločenské hry, nemusíte ich nosiť s sebou, ale zapožičať si ich môžete priamo v hoteli.

Vo Vysokých Tatrách si môžete dopriať wellness pobyt aj v hoteli SOREA URÁN. Počas letných prázdnin si môžete vychutnať živú hudbu v Lobby bare. Každú stredu a piatok čakajú na deťúrence animačné programy, pričom v stredy si môžu vypočuť príbehy rangera, ktorý pútavo rozpráva  o vlkovi a medveďovi v Tatrách.Hostia URÁNU majú k dispozícii futbalové ihrisko, ale aj požičovňu horských bicyklov. V blízkosti sa nachádza galéria, múzeum TANAP-u či botanická záhrada TANAP.

Nie menej atraktívny je Hotel SOREA TRIGAN v nádhernom prostredí Štrbského plesa s moderným wellness centrom, 42 m2 priestranným detským kútikom s vybavením a širokou ponukou detských potrieb a spoločenských hier až po trampolínu na terase hotela.  Určite vás zaujme jedinečný výhľad na tatranské štíty z panoramatického exteriérového výťahu.

NÁJDI POKOJ V DUŠI NA LIPTOVE

V nádhernej hornatej prírode Liptova si môžete dopriať zaslúžený oddych a vytúžený pokoj, ktorý je ako balzam na dušu človeka. V hoteli SOREA ĎUMBIER vás čaká dovolenka bohatá na zážitky. Na hostí čaká množstvo fakultatívnych výletov aj s organizovanou dopravou. Môžete sa vybrať, napríklad do parku Mini Slovensko, kde sú vystavené miniatúry 23 slovenských kultúrnych pamiatok. Za návštevu isto stojí aj Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva.V špičkovom WELLNESS EUPHORIA v hoteli SOREA SNP v Demänovskej Doline na vás čaká bazénový a saunový svet. A je toho oveľa viac. Informácie o všetkých výletoch vám poskytnú na recepcii hotela.

Hotel SOREA MÁJ poteší tých, ktorí majú radi termálnu vodu a pobytys procedúrami. Termálna voda vo vonkajších a vnútorných bazénoch hotela pochádza priamo z termálneho prameňa Rudolf. Voda má príjemných 26 až 29 °C, je mineralizovaná a kyslá. Je uhličitá a stredne sírovodíková. Má priaznivé účinky na dýchacie cesty, pohybové ústrojenstvo (reuma, kĺby), kožné problémy (ekzémy, alergie). Pravidelný pobyt vo vode napomáha prirodzenému uvoľneniu tela a podporuje dobrý spánok. Môžete si dopriať aj niektorú z viac ako 50 druhov masáží, zábalov, terapií, špeciálnych zdravotných procedúr až po oxygenoterapiu, kryoterapiu, elektroterapiu, REEBOTS  a HYPERVOLT.