Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Strašidelný Halloween s animáciami v hoteloch SOREA

Napriek tomu, že slnečné lúče sú na teplo oveľa skúpejšie, príroda nám stále ponúka svoje neopísateľné čaro a nekonečné možnosti tých najúžasnejších jesenných výletov.

Máme tu jeseň a spolu s poletujúcimi farebnými listami stromov prišli k nám aj chladnejšie dni a noci. Napriek tomu, že slnečné lúče sú na teplo oveľa skúpejšie, príroda nám stále ponúka svoje neopísateľné čaro a nekonečné možnosti tých najúžasnejších jesenných výletov, či potuliek, počas ktorých možno stále niečo nové a krásne objavovať, alebo aj príjemne relaxovať. A samozrejme, blíži sa aj magický Halloween a to všetko je určite dosť dôvodov na to, aby sme si túto jeseň užili podľa svojich predstáv. Ak sa chcete inšpirovať a prežiť tento magický jesenný čas v pohode, vyberte si niektorý z nezabudnuteľných pobytov hotelovej siete SOREA.

Halloween pobyt Transylvánia – hotel SOREA TITRIS, Tatranská Lomnica

Neopakovateľnú atmosféru halloweenskeho pobytu môžete zažiť v termíne od 31.10. – 03.11.2024 v hoteli SOREA TITRIS, kde vás čaká bohatý animačný program. Počas pobytu si možno užiť 3x dvojhodinový vstup do AQUA Relax centra. 
Okrem zaujímavých bonusov, ktoré tento pobyt ponúka, príjemným prekvapením je, že 1 dieťa  od 3 do 7,99 rokov je ubytované na prístelke, resp. spoločnom lôžku, so 100 % zľavou z ceny  ubytovania s polpenziou. Dieťa dopláca povinný príplatok  29,00 € za wellness a obedy.
Deti sa môžu tešiť na každodenný bohatý halloweensky program, kde sa zoznámia so strašidielkami, pričom o zábavu je postarané každý deň až do 21.00 hodiny.
Prvé dva novembrové dni si možno užiť ranný rituál strašidielok, Hotelovú hostinku, čiže spoločný obed, aj minidisko. Okrem toho sa deti môžu zapojiť do výroby čarovného elixíru, tvorivých dielní, zábavných súťaživých hier, aj do vedomostnej aktivity.
Viac na: Halloween pobyt Transylvánia 

Halloween pobyty – Hotel SOREA TRIGAN, Štrbské pleso

Nezabudnuteľný Halloween  s deťmi v termíne od 30. 10. – 3. 11. 202 možno zažiť aj v hoteli SOREA TRIGAN. Okrem tematickej „halloweenskej“ večere a animácií pre najmenších (Tekvičkovo, Kúzelný Halloween) si možno vychutnať aj 4x neobmedzený vstup do  WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU.

V rámci zaujímavých bonusov rodičov určite potešia aj tieto:

1 dieťa do 3 rokov so 100 % zľavou bez nároku na ubytovacie a stravovacie služby.
1 dieťa od 3 do 7,99 rokov ubytované na prístelke, resp. na spoločnom lôžku, so 100 % zľavou s dvoma plne platiacimi dospelými osobami.

Viac na: Halloween pobyty

Halloween víkend – Hotel SOREA SNP, Jasná pod Chopkom

Zábavný strašidelný program si môžu rodiny s deťmi užiť aj  v Hoteli SOREA SNP v termíne od 30. 10. – 3. 11. 2024, pričom špeciálny Halloween program s detskou strašidelnou párty a animáciami poteší deti v dňoch 1. 11. a 2. 11. 2024.  V cene pobytu je aj 3x/4x dvojhodinový vstup do WELLNESS EUPHORIA v prevádzkových hodinách. Tento vstup nie je možné využiť v deň odchodu.

Viac na: Halloween víkend

Jesenný pobyt so strašidlami – Hotel SOREA ĽUBOVŇA, Ľubovnianske kúpele

Krásny halloweensky pobyt s bohatým programom, doslova na každý deň, si možno dopriať v Hoteli SOREA ĽUBOVŇA v termíne od 30. 10. – 3. 11. 2024. Čaká vás darček na uvítanie, denne fytoterapia, aj voľný vstup do hotelového bazéna a do fitness centra. Deti sa môžu tešiť na skutočne bohatý animačný program a na svoje si určite prídu aj dospelí. 

Vo štvrtok 31. 10. si možno užiť Tajomné kúpanie pri sviečkach a po ňom Rozprávku na dobrú noc.

V piatok 1. 11. si v rámci programu V zdravom tele zdravý „Duch“ možno vychutnať prechádzku v prírode, spojenú s ochutnávkou minerálneho prameňa, potom prichádza na rad program Tekvičkujme všetci spolu (vyrezávanie a maľovanie tekvíc), Pavúčie nožičky športové aktivity pre veľkých aj maličkých). Všetkých gurmánov určite osloví program „Tak chutí SPIŠ“, keď si možno pochutnať na špecialitách z regiónu. MINIDISKO SHOW večer poteší detičky, potom si možno pochutnať na Shrekovom elixíre a nakoniec sa až dlho do noci môžu zabávať aj dospelí, a to priamo na VIDEO DISKOTÉKE s DJ Nikitom.

V sobotu 2. 11. začína ránko DETSKÁ ZUMBA – Tanečná hodina plná energie, hudby a zábavy. Popoludní deti poteší Mestečko Pastelkovo, keď prichádza na rad maľovanie, kreslenie, zdobenie masiek a zvieratiek s animátorkami.

Vydarený večer prináša Casperove dobroty, čo je vlastne večera pre všetkých, Tajomné kúpanie pri sviečkach a dospelí si prídu na svoje  na KARAOKE DISKO s DJ Nikitom.

Bonusom je zľava pre deti až do výšky 100 %.

Viac na:  Jesenný pobyt so strašidlami

Jesenné prázdniny a magický Halloween – Hotel SOREA Hutník, Tatranské Matliare

Príjemný pobyt s animáciami a neobmedzeným vstupom do hotelového bazéna, ako aj s množstvom doplnkových aktivít, ponúka v termíne od 30. 10. – 3. 11. Hotel SOREA HUTNÍK.  

Kúzelný Halloween so strašidielkami začína už 31. 10. popoludní o 16.00 programom Vitajte vo svete strašidiel, keď sa všetci pekne zoznámia. Potom nasleduje trblietavé tetovanie tekvíc a napokon aj vyrezávanie tekvíc, ktoré svietia v tme.

Strašidelná nádielka v podobe hier na zoznámenie sa so strašidielkami zaujme deti i rodičov 1. novembra popoludní od 16-tej hodiny, no a potom sa možno tešiť na maľovanie na tvár a grafomotorické hry v rámci programu Všade samé BOO – BOO – BOO!

Večer od 19.30 vyvrcholí Halloween ako sa patrí! A to je ďalšia príležitosť na skvelú zábavu, pretože deti i dospelí môžu zažiť vydarenú Minidisko show so súťažami.

Magický nápoj, ABRAKA-DABRA a výroba čarovného elixíru určite zaujme všetkých v neskorých popoludňajších hodinách 2. novembra. Potom vás čaká Zaklínadlo večera a Cesta tajuplným hotelom, kde budete hľadať strašidielka.

No a nakoniec, na záver vydareného dňa i večera, všetkým určite dobre padne HALLOWEEN Rozprávka! Takže si môžete vychutnať aj Kino…

Bonusy: 

1 dieťa do 2,99 rokov so 100 % zľavou bez nároku na ubytovacie a stravovacie služby.
1 dieťa od 3 do 7,99 rokov ubytované na prístelke, resp. na spoločnom lôžku, so 100 % zľavou s dvoma plne platiacimi dospelými osobami.

Viac na: Jesenné prázdniny a magický HALLOWEEN

Halloweenske pobyty – Hotel SOREA URÁN, Tatranská Lomnica

Čarovné Halloweenske pobyty v termíne od 30. 10. – 3. 11. 2024 v Hoteli SOREA URÁN ponúkajú pre rodičov wellness a pre deti animácie. V rámci pobytu je aj 2-hodinový voľný vstup do Wellness URANIA.

Bonusy:

1 dieťa do 2,99 rokov so 100 % zľavou bez nároku na ubytovacie a stravovacie služby.
1 dieťa od 3 do 7,99 rokov ubytované na prístelke, resp. na spoločnom lôžku, so 100 % zľavou s dvoma plne platiacimi dospelými osobami.

Ďalšími bonusmi sú aj príjemné zľavy, ktoré možno uplatniť v ďalších vybraných hoteloch z hotelovej siete SOREA.

Viac na: Halloweenske pobyty

Tak už ste sa rozhodli, ktorý z pobytov si vyberiete? Veríme, že ten najlepší pre vás! Ale určite neváhajte a pobyt si čím skôr rezervujte – veď Halloween sa už blíži…